Inițiativa UNbreakable România a început în 2020 când am organizat concursuri pentru elevi și studenți pasionați de securitate cibernetică. Au fost organizate în acel an două competiții la care au participat peste 500 de elevi și studenți din aproape 40 de județe ale României.
La UNbreakable România în 2021, numărul participanților a fost de aproape 1500 la cele două ediții. La UNbreakable România în 2022, numărul participanților a fost de aproape 800.
Pentru a consulta în detaliu rezultatele ediției din 2022, puteți accesa infograficul în limba română sau în limba engleză .
La UNbreakable România în 2023, numărul participanților a fost de peste 900. Pentru a consulta în detaliu rezultatele ediției din 2023, puteți accesa infograficul în limba română sau în limba engleză .
În acest an, UNbreakable România oferă șansa tuturor liceenilor și studenților să participe la concurs și să dezvolte abilități care să-i pregătească pentru un job în securitate cibernetică. Performanțele sunt măsurate pe tot parcursul etapelor de concurs care acoperă atât dezvoltarea de aptitudini tehnice, cât și dezvoltarea de soft skills. În acest sens, noul sezon are următoarele etape:
UNbreakable România este conceput pentru a facilita participarea activă a mediului academic în fiecare sezon. Concursul pune la dispoziție resurse și instrumente precum: ghid de profesor/antrenor la UNR, posibilitatea de a comunica și colabora cu experți și alumni din domeniul securității cibernetice pentru a actualiza curricula conform standardelor internaționale din industrie. Scopul final este pregătirea studenților pentru competiție prin platforma educațională, CyberEDU.ro.
Tot ce este necesar pentru ca un liceu sau o universitate să participe la UNbreakable România sunt elevi sau studenți dornici și entuziaști, pasionați de securitate cibernetică, o conexiune la internet și un calculator cu performanțe obișnuite.
Fiecare județ, liceu sau universitate reprezentată va avea o poziție în clasamentul #ROEduCyberSkills pentru fiecare etapă, urmărindu-se următoarele aspecte:
O echipă poate contribui la #ROEduCyberSkills prin participarea cu minim 1 jucător și maxim 3 jucători din aceeași instituție de învățământ. O echipă nu poate avea jucători din alte instituții de învățământ.
Verifică regulamentul și întrebările frecvente sau lasă-ne un mesaj!
Copyright © 2020 - 2024. Toate drepturile rezervate