DESPRE ETAPA DE PREGĂTIRE

Sezonul UNbreakable România 2024 debutează cu etapa de antrenament și pregătire. Participanții vor avea la dispoziție resurse teoretice și practice ce le va permite familiarizarea cu formatul și metodologia concursului. Se vor organiza webinarii cu experți în securitate cibernetică sau alumni din comunitate pe diverse subiecte de interes.

EXERCIȚII ȘI METODOLOGIE UNBREAKABLE ROMÂNIA

La ediția UNbreakable 2024, subiectele vor trata unul sau mai multe concepte din categoriile de mai jos. Întrebările și exercițiile propuse vor atinge atât concepte teoretice cât și aspecte practice ale fiecărei categorii.

Pentru a acoperi metodologia, fiecare participant înscris va primi în etapa de pregătire resurse teoretice și exemple de exerciții practice ca să înțeleagă conceptele și să se familiarizeze cu modelul de concurs. Mai mult decât atât, tot în această etapă, liceenii și studenții vor avea acces la o serie de mentori care vor organiza sesiuni de discuții și webinarii.

Scopul etapei de pregătire este de a da oportunitatea tuturor să se implice în acest tip de competiție, chiar dacă nu au experiență dar își doresc să se dezvolte în securitate cibernetică.

Categorii introductive

Categorii specializate

Descoperă cu ce mentori și alumni poți discuta în etapa de pregătire

Află mai multe detalii despre UNbreakable România 2024

Pentru licee și universități: află detalii despre concurs

Pentru companii: descoperă oportunități de parteneriat

Ai vreo neclaritate?

Verifică regulamentul și întrebările frecvente sau lasă-ne un mesaj!