Adrian Munteanu

Adrian este auditor de securitate cibernetică certificat de DNSC (Directoratul Național de Securitate Cibernetică), auditor certificat de sisteme informatice, inginer certificat de soluții de confidențialitate a datelor, manager certificat de confidențialitate a informațiilor, este certificat în domeniul riscului și controlului sistemelor informatice, și deține acreditări din partea COBIT Foundation și ITIL Foundation. Are o experiență de peste 15 ani în audit IT, consultanță și training IT&C în diverse industrii.
Este, de asemenea, profesor universitar doctor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor – Univ. Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde predă cursuri de securitate informatică, auditul sistemelor informatice, guvernanță și managementul serviciilor IT.
A fost primul co-președinte al filialei române a IAPP (International Association of Privacy Professionals), Director of Membership în cadrul ISACA Romania Chapter și instructor pentru cursurile CISA (Certified Information Systems Auditor) și CIPM (Certified Information Privacy Manager) la Deloitte Academy.
Printre interesele sale se numără auditul sistemelor informatice, securitatea sistemelor informatice și guvernanța IT și managementul serviciilor.
Din 2006 conduce echipa de audit în cadrul KTB InfoNet SRL.