Luni începe etapa de pregătire din programul UNbreakable România 2023!

Aproape 600 de tineri se vor pregăti pentru două faze  intense de concurs, iar înscrierile continuă!

Totul a început ca un simplu concurs de tip capture the flag pentru tineri pasionați de securitate cibernetică. 

A atras aproximativ 3.000 de participanți din rândul liceenilor și studenților interesați de o carieră în domeniul securității datelor și a deschis oportunități de colaborare cu zeci de universități și sute de licee din toată țara. Acum UNbreakable România marchează a 6-a ediție pentru a susține în continuare antrenarea  tinerilor pentru piața muncii și pentru a oferi o experiență de învățare din ce în ce mai valoroasă.

UNbreakable România 2023

Kick off bootcamp #UNR2023: luni, 3 aprilie

De la startul oficial al înscrierilor – 6 martie, aproape 600 de tineri din toată țara au răspuns provocării și s-au înregistrat în program. Aceștia sunt așteptați să participe la deschiderea oficială a etapei de pregătire, care va avea loc luni, 3 aprilie, în intervalul orar 09.00-11.00, pentru prima dată în format fizic, în Aula Magna a Universității Politehnica București! 

Așa că, dacă te-ai înscris deja la UNbreakable, vei avea ocazia să participi la kick off, să cunoști și să interacționezi cu nume reprezentative din domeniul securității cibernetice, atât din mediul public cât și din mediul privat, care vor împărtăși experiența lor și vor oferi sfaturi valoroase de carieră. 

#UNR23Bootcamp – care sunt noutățile?

Etapa de pregătire se va desfășura în perioada 3 aprilie – 4 mai 2023.

Pentru un studiu cât mai plăcut și eficient, îți punem la dispoziție:

  • 15 webinarii pe subiecte tehnice sau de carieră și live demos cu rezolvări de exerciții din arhiva #UNR, susținute de unii din cei mai faini specialiști și entuziaști în securitate cibernetică din țară
UNbreakable România 2023
  • NOU: module de învățare, direct pe platforma CyberEDU!
UNbreakable România 2023

Bonus: la finalizarea unui modul, vei primi și o diplomă!

UNbreakable România 2023
  • Peste 150 de exerciții în care tu să-ți testezi cunoștințele și care te vor pregăti pentru concursul individual și competiția de echipe din mai
UNbreakable România 2023
  • toată susținerea noastră, a mentorilor, a foștilor participanți – pe scurt, a întregii comunități! Fie că este vorba de rezolvarea exercițiilor, de explicarea unor termeni sau pur și simplu de un sfat din experiența personală de lucru în securitate cibernetică, ne poți contacta oricând pe Discord.

Înscrierile la UNbreakable România 2023 continuă!

Competiția UNbreakable România este organizată de către Bit Sentinel în colaborare cu Orange România și se desfășoară pe platforma tehnică educațională CyberEDU. În acest an se bucură de sprijinul Cegeka România, Winsider Seminars & Solutions și Zitec.

Aventura ta în securitate cibernetică poate să înceapă oricând și să se transforme într-o experiență de care vei dori să te bucuri la nesfârșit. Este nevoie doar de:

  • curiozitate
  • un pic de curaj
  • o simplă încercare

Mulți tineri au făcut primul pas prin UNbreakable România. O poți face și tu – trebuie doar să te înscrii în program, gratuit, pe site-ul oficial UNbreakable România.

UNbreakable România 2023