Concursul individual de la UNbreakable România 2023 se apropie!

Concursul individual de la UNbreakable România 2023

Înscrie-te și concurează împotriva celor mai buni!

Pe 6 martie am dat startul înscrierilor la ediția din acest an a programului #UNR.

Pe 3 aprilie am început etapa de pregătire. Au mai rămas doar câteva zile de bootcamp…

… ceea ce înseamnă că cel mai așteptat moment din program, concursul individual de la UNbreakable România 2023, se apropie!

În perioada 5-7 mai, peste 800 de tineri vor concura pentru un loc de top în clasamentul #ROEduCyberSkills – și, bineînțeles, și pentru un loc direct în finala #RoCSC2023!

Dar…

Ce s-a întâmplat până în acest moment?

În primul rând, am avut parte de un eveniment memorabil de kick off al bootcamp-ului #UNR2023: deschiderea a avut loc pentru prima oară în format fizic pe 3 aprilie, în Aula Magna a Universității Politehnica București, cu ocazia organizării Olimpiadei Naționale de Informatică!

Sunt multe de povestit, așa că cel mai bine vizionați înregistrarea întregului eveniment, mai jos:

Too long, won’t watch?

Iată câteva idei – de tip food for thought sau chiar încurajări – extrase din discursurile invitaților noștri de la kick off care vă vor ajuta mai departe în viitoarea carieră în infosec:

Concursul individual de la UNbreakable România 2023
Concursul individual de la UNbreakable România 2023
Concursul individual de la UNbreakable România 2023

După kick off-ul etapei de pregătire, au avut loc 10 webinarii de pregătire susținute de mentori, specialiști din industria de securitate cibernetică, din mediul public, privat sau academic, sau foști și chiar actuali participanți la UNbreakable. De asemenea, tinerii deja înscriși în program au avut acces la module de învățare și la peste 150 de exerciții practice direct pe platforma CyberEDU.

Ce urmează?

Încă 6 webinarii, la care poți participa și tu, dacă te înscrii azi la UNbreakable!

Apoi, competiția individuală, între 5 și 7 mai, la care poți participa și tu, dacă te înscrii inclusiv până pe 7 mai, dar înainte de finalizarea acestei etape de concurs. Timp de 48 de ore, tinerii înscriși vor rezolva exerciții de securitate cibernetică dintr-o gamă largă de categorii pe mai multe niveluri de dificultate. Concursul începe vineri, 5 mai, la ora 12 PM, și se termină duminică, 7 mai, la 12 PM. 

Atenție: câștigătorii din top 15 trebuie să ne trimită și o rezolvare mai detaliată – cunoscută în concursurile de tip CTF sub numele de write-up – până pe 7 mai, ora 23:59.

Nu uita!

Înscrierile la UNbreakable România 2023 continuă până pe 7 mai!

Competiția UNbreakable România este organizată de către Bit Sentinel în colaborare cu Orange România și se desfășoară pe platforma tehnică educațională CyberEDU. În acest an se bucură de sprijinul Cegeka România, Winsider Seminars & Solutions și Zitec.

Liceenii și studenții interesați se mai pot înscrie, gratuit, pe site-ul oficial UNbreakable România.