Dan Demeter

Dan a absolvit Imperial College London și deține un masterat în inginerie software. Înainte, a absolvit Colegiul „Mihai Viteazul” din București. S-a alăturat Kaspersky în 2014 și, de atunci, munca sa se concentrează pe dezvoltarea sistemelor de threat intelligence, procesarea big data și crearea de noi tehnologii pentru a combate amenințările persistente avansate.
În timp ce monitorizează peisajul amenințărilor locale și europene, Dan este, de asemenea, implicat în proiectul Honeypots-as-a-Service, lucrând la cercetări comune cu mai mulți jucători din industrie împotriva malware-ului și atacurilor IoT. În plus, el monitorizează știrile false / dezinformarea și campaniile de dezinformare ce au avut loc în ultimii 3 ani. O parte din rezultatele cercetării sale pot fi văzute în înregistrări video de la diferite conferințe, cum ar fi The Security Analyst Summit, DefCamp, Hack.Lu, Hack In the Box, GSEC etc.
Când nu se amestecă printre cabluri de rețea sau routere, el poate fi găsit jucând board games sau facand snowboard pe pârtiile din întreaga lume.