Ești pregătit/ă pentru UNbreakable Romania #2?

Știm că s-au schimbat atât de multe lucruri anul acesta, dar un lucru rămâne același, dorința și voința noastră pentru a crea experiențe memorabile pentru voi – comunitatea de viitori specialiști în securitate cibernetică din România!

De aceea, suntem bucuroși să anunțăm că a doua ediție a UNbreakable România este programată în perioada 15-16 decembrie.

Toți liceeni și studenții din România sunt invitați să se înscrie la competiție și să dea tot ce le stă în putință pentru a rezolva exercițiile puse la dispoziție pentru a câștiga o poziție fruntașă în topul final.

Înregistrează-te acum!

De ce acest tip de concurs numit „Capture the Flag (CTF)” este o oportunitate atât de bună de dezvoltare și învățare în securitatea cibernetică?

  • Aflați despre vulnerabilități din sisteme informatice descoperindu-le în exercițiile practice
  • Dezvoltați abilitățile practice în timp ce dobândiți o înțelegere mai profundă a tuturor lucrurilor din infosec, pas cu pas.
  • Testați-vă și îmbogățiți-vă în mod constant cunoștințele de securitate cibernetică.
  • Folosește-ți abilitățile tehnice într-un mediu care îți permite să faci asta.
  • Întâlnește și discută cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune ca tine, câștigă prieteni în timp ce rezolvi puzzle-uri, câștigă recunoaștere și premii 

Acestea fiind spuse, ești pregătit pentru o nouă provocare? Înregistrează-te acum și fii primul care ajunge la linia de sosire cu toate soluțiile.

Participă!

Competiția UNbreakable România este organizată de către Bit Sentinel în parteneriat cu Orange România și se desfășoară pe platforma tehnică educațională CyberEDU.ro.

Evenimentul este susținut de către Pentest-Tools și DefCamp alături de partenerii instituționali care au încurajat participarea la eveniment și anume: Centrul Național de răspuns la incidente de securitate informatică – CERT-RO, Universitatea Titu Maiorescu din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Universitatea Politehnică din București si Uniunea Profesorilor de Informatica din Romania – UPIR.